Cheat Token Ninja Saga Terbaru 2011

<a title=

Cheat Token Ninja Saga Terbaru  2011, Bagi teman-teman yang hobby maen game yang satu ini!! tidak ada salahnya mencoba Cheat Token Ninja Saga 2011 ini. Sekedar berbagi bagi fans of Ninja Saga Facebook Game. Check this out ;

• All missions Instanes
· Mission Premiums Cracker (you can do without the Ninja Emblem)
• 1 Hit K.O. Fix House Hunting BOSS (all House Hunting mobs die a Hit, including those that are two simultaneous)
Special · Mission 10K, 10.5K, 18K, 15K, etc., Placed in different sections (Grade E & D) to be executed up to 2 times each.
Jounin Chunin Exams & · instant.
· All BOSS Level 1 (all MOBs of House Hunting accessible from level 1)
· Golden Hack Mission # 1
Giant Dummy · Aniversary BOSS
· Remove Skill (you can remove all the skills of an element to change it to another)
Instant · hallowe’en Missions (missions added Halloween and ready to run)
· Golden Hack # 2 Add (a fast and effective way to raise money, read below)
Add · TP Hack Mission
Add · experiencie Hack
Add Attribute Points · RESET
News: What brings back the cheat? To begin, I start explaining the new Gold Hack, this is only place in the DB shop_new.swf Fiddler (which is within 0.6 DBs DreadRoots Shop Hack Gold +), go to Shop, and buy the Gold, ready we will have 10 million gold instantly!. Be careful with this, the admin of NS, are banning any account that has 9 ~ 10 digits of Gold, so do not abuse it if they do not want to be banned.
The second feature is the Point Talent Hack, which is simply to perform the mission that is in the E Grade section, and will have 10 of TP instantly, this mission can be performed as often as you want.
The third feature, is a hack of experience, how we use it?, Very easy, this time will place in the Fiddler shop_new.swf file (which is within the Hack 0.5Shop DBs DreadRoots Exp +), then go to Shop, you’ll see that there are 3 options, one of them to win 10/100K Experience, and another to update the character, you have to do is “buy” the experience they want, then go and “buy” and Char Update wait a few minutes (approximated 5 ~ 10 min), because you have to process information if they buy the experience, updated the character, but relodean Web / Game once, they give little XP, so, wait a few minutes, then reloaded Web / Game. Warning: Do not exceed 20/40 Level without performing their missions before Chunin / Jounin, if not instantly ban you.
For ultimæ, Reset Attribute Points, as its name suggests, this hack allow to reset all your points to put them back. No more, I hope you enjoy it. Enjoy!

Saga Ninja Hack – How to use
Well, it’s very easy, all you have to do is:
· Download a program called Fiddler (see below)
• Once installed, run it, and go to the AutoResponder tab
· Located in the same, tick Enable Automatic Responses options and Permit pass …
· When you do the latter, you’ll see that below will blank the box, they are going to do is drag all the files from the hack (Database) and drop them within this “black box.”
· Summer is loaded all the files in the program with the prefix “REGEX: (? Insx ).*”, if this is so, it means that everything is perfect.
• Once done the previous steps, we can only open the browser (preferably Firefox or Google CH), clean the cache, and enter the Game.
• List to use, ENJOY!
Ninja Hack Saga – Downloads
· Ninja Saga Hack:: Databases v0.6 (MegaUpload)
· Ninja Saga Hack:: Databases v0.6 (MediaFire)
· Ninja Saga Hack:: Fiddler

Ninja Hack Saga – F.A.Q
Q: What do I need to run the Cheat?
A: To run this cheat, it is essential to use the Fiddler, which can be downloaded right here
Q: Download the Fiddler and the files, now what do I do?
A: If you got this problem, obviously not you read the post, which you have to do is follow the steps in the post
Q: Can you send the cheat, or link the subject every time I upgrade?
A: Do not waste time to ask this because I simply will not do it, I have the time to send the item or cheat everyone who asks me, plus it is very simple fixed from time to time
Q: When are you going to do a cheat Token?, Could you make a cheat Token or modify a mission to win?
A: This question, among some variations but in the end is the same as I say, if it were so easy, I would have. Do not waste time to ask, ever notice when I have news, stay calm.
Q: When thou shalt make a hack of TP?
R: Like the previous answer, I let you know whenever you have news, do not worry
Q: Could you make a new experience hack?
A: All you need is what you can do with the issue of experience, if you can find a method to it, will be posted.
Q: Could you make a hack to have all the weapons of the Boss?
A: This was patched / fixeado long ago, can hardly make a new method for the same
Q: I work the Mission Gold Hack, Why?
A: Simple, if it does not work, because you’re not doing the steps, if you clean the cache, and the DBs have well placed, the cheat will work perfectly
Q: What is the Gold Hack?
A: It is the first mission, Mission Gold Hack, only has to be made, please refresh the web / game and will have items in your inventory to sell
Q: Cuantaos levels can be uploaded per day without you banned?
A: There is an answer to this, as you can ban by uploading a level, or top 10 in a day, or perhaps never banearte. But keep in mind that when using a cheat Ban the possibility will always be
Q: The missions of 10K, 12K, etc., Can you do 2 times a day or only 2 times?
A: These missions can only be done 2 times, then began throwing error. When the count of missions say “2″, no longer possible
Q: If I kill the BOSS of a hit with the Cheat, “Drop the gun?
A: Sure you can, just a matter of luck, are rates
Q: BOSS can kill only once a day?
A: Yes, if you try to kill again, I disconnected
Q: Why I can not learn Skill instantly?
A: Because unfortunately, no longer works, only serves to remove
Q: Why can not I see TP for Mission?
A: Just because you have not cleared the cache, clean and ready.
Q: Why can not reset my points?
A: This is because you have not cleared the cache in your browser, do it and then try again.
Q: Why to buy XP with no Hack gives me or give me any?
A: Because you’re not waiting long enough to process all the data, give it time and work.
Q: Why is the screen goes white?
A: If this happens is that they have fixeado Point Reset Hack, all you have to do is disable the Fiddler and ready
Q: Why do I get the 5 missions Chunin / Jounin to do?
A: Because you are using an old file

Related Post




Category Article

25 Responses to “Fan2be”

  • denny rastafara says:

    YG PERMANENT DONK

  • Anonymous says:

    liat bahasa inggris jadi males jalanin nya

  • Anonymous says:

    Mantab gan..!!!! thanks banget gan!!

  • windra siga says:

    gak enak pakek bhs inggris

  • Tolong di artikan bahasa Indoneia yah!!!

  • Sino Kagure says:

    Wah... ini yang ane cari-cari om.!! Thanks banget ya OM. :D

  • Anonymous says:

    where is the link

  • Niezun3 says:

    Di kirain aku mah sulit kak, ech ternyata gampang. . Thanks bgd yach kak, kakak emang hebat. .;-)

  • Anonymous says:

    jangan make bahasa ingris gan

  • Anonymous says:

    mank bz??gw dah cb pke fidler g bz gan...ajarin dunk....pke bhs indo aj np...Tq ea sblmnya...

    Muv bknx ngejunk tp mank msh newbie

  • bedjo says:

    aq nggak ngerti
    pke bahasa inggris sgala sihh..........

  • Anonymous says:

    Gag ngerti aku caranya GAN

    di jelasin donk...

  • semarang says:

    susah bro. bahasa indonesia aja.

  • [A==][=B=][==I] says:

    pada kampung sih...pake bahasa inggris aja gak bisa....tolol....

  • Anonymous says:

    linknya dimana sih kk???

  • Anonymous says:

    artikan ke bahasa indonesia donk kak
    :p

  • Lock Lee says:

    Susah, ga ngerti..
    Dh bhsa inggris, downloadnya susah.. -_-

  • Anonymous says:

    goblok amat lo
    ngasih link malah ke page atas
    tolol

  • Anonymous says:

    pada bloon yah bahasa inggris aja kagak ngerti kEA BIASA ITU MAKENYA OON ,, CUMAN DI ENGLISH AJA BEGOK BNGT DAH,,

  • kol says:

    kalian mua malez mikir tinggal download dan jalankan mrip fiddler biasa aza susah

  • Anonymous says:

    cacad. bahasa inggris aj ga bisa baca . ga usah coba2 cheat kalo ga ngerti bahasa inggris . bisanya liat tutor VIDEO . ga ngerti tulisan ga usah coba2 . mati aj . THX

  • juna says:

    link downloadnya mana?

  • Anonymous says:

    bingung mean bagaiman cara pakainya kalau pakai bhs.inggris nga menger

  • Anonymous says:

    artinya

    T: Apa yang saya perlukan untuk menjalankan Cheat ini?
    J: Untuk menjalankan cheat ini, adalah penting untuk menggunakan Fiddler, yang dapat didownload di sini
    Q: Download Fiddler dan file, sekarang apa yang harus saya lakukan?
    J: Jika Anda punya masalah ini, jelas bukan Anda membaca posting, yang harus Anda lakukan adalah mengikuti langkah-langkah dalam pos
    T: Dapatkah Anda mengirimkan cheat, atau link subjek setiap kali saya melakukan upgrade?
    J: Jangan buang waktu untuk menanyakan hal ini karena aku tidak akan melakukannya, saya memiliki waktu untuk mengirim item atau cheat semua orang yang bertanya padaku, ditambah lagi sangat sederhana tetap dari waktu ke waktu
    T:? Kapan kau akan melakukan menipu Token, Bisakah Anda membuat curang Token atau mengubah misi untuk menang?
    J: Ini pertanyaan, di antara beberapa variasi tetapi pada akhirnya adalah sama seperti yang saya katakan, kalau sudah begitu mudah, saya akan melakukannya. Jangan buang waktu untuk bertanya, pernah melihat ketika aku punya kabar, tetap tenang.
    T: Kapan engkau membuat hack TP?
    R: Seperti jawaban sebelumnya, saya memberitahu Anda setiap kali Anda memiliki berita, jangan khawatir
    Q: Bisakah Anda membuat pengalaman baru hack?
    J: Yang Anda butuhkan adalah apa yang dapat Anda lakukan dengan masalah pengalaman, jika Anda dapat menemukan metode untuk itu, akan diposting.
    Q: Bisakah Anda membuat hack untuk memiliki semua senjata Bos?
    J: Ini adalah ditambal / fixeado lama, hampir tidak dapat membuat metode baru untuk hal yang sama
    T: Saya bekerja Misi Gold Hack, Mengapa?
    J: Sederhana, jika tidak berhasil, karena kau tidak melakukan langkah-langkah, jika Anda membersihkan cache, dan DB telah ditempatkan dengan baik, cheat akan bekerja sempurna
    T: Apa yang Gold Hack?
    J: Ini adalah misi pertama, Misi Gold Hack, hanya harus dibuat, silahkan refresh web / game dan akan memiliki item dalam persediaan Anda untuk menjual
    T: Cuantaos tingkat dapat di-upload per hari tanpa Anda dilarang?
    J: Ada jawaban untuk ini, karena anda bisa melarang dengan meng-upload tingkat, atau top 10 dalam sehari, atau mungkin tidak pernah banearte. Namun perlu diingat bahwa ketika menggunakan cheat Ban kemungkinan akan selalu
    Q: Misi 10K, 12k, dll, Dapatkah Anda melakukan 2 kali sehari atau hanya 2 kali?
    J: misi ini hanya bisa dilakukan 2 kali, lalu mulai melemparkan kesalahan. Ketika hitungan misi mengatakan "2", tidak mungkin lagi
    Q: Jika saya membunuh BOSS dari memukul dengan Cheat itu, "Drop pistol?
    A: Tentu saja bisa, hanya masalah keberuntungan, adalah kurs
    T: BOSS dapat membunuh hanya sekali sehari?
    J: Ya, jika Anda mencoba untuk membunuh lagi, Saya memutus
    T: Mengapa saya tidak bisa belajar langsung Skill?
    A: Karena sayangnya, tidak lagi bekerja, hanya berfungsi untuk menghapus
    T: Mengapa saya tidak dapat melihat TP Misi?
    A: Hanya karena Anda belum membersihkan cache, bersih dan siap.
    T: Mengapa saya tidak dapat me-reset poin saya?
    J: Hal ini karena Anda belum membersihkan cache pada browser Anda, lakukan dan kemudian coba lagi.
    T: Mengapa untuk membeli XP tanpa Hack memberi saya atau memberi saya apapun?
    A: Karena Anda tidak menunggu cukup lama untuk memproses semua data, berikan waktu dan bekerja.
    T: Mengapa layar memutih?
    J: Jika hal ini terjadi adalah bahwa mereka memiliki fixeado Point Reset Hack, yang harus Anda lakukan adalah menonaktifkan Fiddler dan siap
    T: Mengapa saya mendapatkan 5 misi Chunin / Jounin lakukan?
    A: Karena anda menggunakan file lama

What's on Your Mind...

Note: Only a member of this blog may post a comment.